Mi található meg pontosan egy műköröm szettben?

A műkörmös szakma rendkívül sokrétű és szerteágazó. Ennek köszönhetően vannak olyan előre összeállított csomagok – úgynevezett műköröm szettek – melyek a körmösök mindennapi munkáját könnyítik meg, segítik elő. Ezek az összeállítások abban lehetnek a segítségünkre, hogy ne kelljen 5-6 dolgot külön megvásárolni egy helyről, egy az egyben.

 

Miért nagyon jó szettekben gondolkodni?

 

Nagyon nehéz a megfelelő összetételeket, párosításokat eltalálni. Nem mindegy, hogy milyen gél lakk mellé milyen ecsetet használunk. Az összeállított körmös szettek olyan csomagok, melyeket tényleg profi körmösök állítottak össze. Ennek köszönhetően nekünk még gondolkodni sem kell.

Mik találhatók meg benne?

Általában UV led lámpa, tubus kinyomó, és sokféle gél lakk. Ezek szinte mindent magukban foglalnak, amire alapszinten szükségünk lehet kezdőként.

Mikor nem érdemes szettet vásárolni?

Például akkor, ha annak bizonyos elemei már a birtokunkban vannak. Vagy abban az esetben, ha tapasztaltabb körmösök vagyunk, és jobb összeállítást tudunk készíteni saját magunktól. Ha úgy érezzük, hogy segítene nekünk egy jó szett, mindenképp keressünk fel egy műkörmös kellékeket forgalmazó webáruházat.

Érdemes előtte mindig tanácsot kérni

Előtte mindig kérjünk tanácsot valamely szakembertől, vagy akár a webáruház tulajdonosától. Mindig érdemes lehet arra gondolni, hogy a webshop tulajdonosa is magas szinten ért a szakmához, ő ráadásul ingyen fog nekünk segíteni, hogy a legjobb terméket tudjuk kiválasztani.

Ajánlott cikkek