Kiegészítők

A HARPER további lépéseket tett a felhasználók védelme és kényelme érdekében. A vészvilágító lámpatestekhez kifejlesztett kiegészítők olyan innovációk, amelyek még hatékonyabbá teszik az esetleges vészhelyzetek kezelését és az evakuációs folyamatot.

LiFePo4 Akkumulátor

Az erőteljes és tartós LiFePo4 akkumulátorok jelentősen megnövelik a vészvilágító lámpatestek üzemidejét. Hosszabb élettartamuk révén megbízható és folyamatos világítást biztosítanak.

Vezérlő

Az intelligens vezérlő lehetővé teszi a vészvilágító lámpatestek távvezérlését és időzített működését. Az eszköz intuitív interfésze egyszerűvé teszi a beállításokat, így könnyedén alkalmazkodnak az aktuális szükségletekhez és elősegítik az energiahatékony működést.

Falba süllyeszthető doboz

A falba süllyeszthető dobozok elegáns és diszkrét megoldást kínálnak a vészvilágító lámpatestek telepítésére. A letisztult design és a könnyű felszerelhetőség teszi lehetővé, hogy a lámpatestek harmonikusan illeszkedjenek bármely környezetbe.

Fém védőrács

A fém védőrácsok megvédenek a mechanikai sérülésektől és a vandalizmustól. Kiváló minőségű anyaguk és precíz kivitelezésük garantálja a lámpatestek hosszú élettartamát a legkeményebb körülmények között is.

Ajánlott cikkek